Crematorium t laar

Bereikbaar op

Wat kost een uitvaart

U kunt ons dag en nacht bereiken voor melding van overlijden op telefoonnummer 0492 319533

Crematie

Crematorium ‘t Laar:

Steeds meer mensen kiezen ervoor om na hun overlijden te worden gecremeerd. Kinderen wonen verder weg en ouders willen de kinderen niet belasten met het grafonderhoud. Of sommige mensen hebben een beter gevoel bij cremeren dan bij begraven. Daarmee ontstond, ook buiten de stad, behoefte aan een kleinschalig crematorium in de directe omgeving. Voor ons de reden om, in ons al bestaande uitvaartcentrum, een crematorium te bouwen. Hierdoor kunnen wij de gehele uitvaart in eigen beheer en onder één dak organiseren, waardoor wij meer mogelijkheden kunnen aanbieden. dan wanneer u afhankelijk bent van een andere uitvaartorganisatie. Alle onze ruimtes zijn warm en sfeervol ingericht zodat u zich snel op uw gemak zult voelen; u heeft het immers al moeilijk genoeg.

Wij hebben alle ruimten warm en sfeervol ingericht, zodat u zich op uw gemak kunt voelen. U hebt het immers al moeilijk genoeg.

 

Extra uur:

Wanneer u of de familie er voor kiest om de afscheidsdienst in onze aula te organiseren met aansluitend de koffietafel dan kunnen wij, in plaats van de gebruikelijke 2 uur, kosteloos één uur extra aanbieden. Dit geeft meer ruimte voor een rustig verloop en is mogelijk omdat wij per dag maximaal twee afscheidsdiensten organiseren. De aula en Orangerie mogen tijdens deze drie uur naar wens worden gebruikt. Het is ook mogelijk alleen de afscheidsdienst in onze aula te organiseren. U mag dan de aula één uur gebruiken, dit is exclusief de inloop vooraf.

 

Aula:

Onze sfeervolle aula beschikt over 150 comfortabele zitplaatsen, met daarnaast aan de wand banken waar u tegenaan kunt “leunen”. In de aangrenzende familiekamer beschikken wij over 17 extra zitplaatsen waar op een tv-scherm live meegekeken kan worden tijdens de dienst.

 

afscheidsruimte:

Na afloop van de afscheidsdienst bieden wij de naaste familie de mogelijkheid om mee te gaan naar de afscheidsruimte. Indien gewenst en mogelijk kunnen naastbetrokkenen aanwezig zijn bij het invoeren in de oven.

 

Orangerie:

In deze sfeervol ingerichte ruimte kunt u na afloop samenkomen om na te praten. De Orangerie biedt 80 zitplaatsen. Hiernaast zijn ook staanplaatsen mogelijk. We hebben mooie arrangementen voor u samengesteld, van variaties van broodjes, koffie met zoet tot een borrelarrangement. Deze arrangementen zijn berekend voor een duur van 1,5 uur, in plaats van het gebruikelijke uur. Wanneer u kiest voor een arrangement, dan weet u van te voren wat de kosten zullen zijn.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen