Crematorium t laar

Bereikbaar op

Uitvaartverzorging

Afscheid nemen van een dierbare kan maar één keer. Een goed afscheid is essentieel om het verdriet te kunnen verwerken. Wij spelen tussen het moment van overlijden en de uitvaart een grote rol in het rouw- en afscheidsproces. Daarom gaan wij met zorg, aandacht en respect met dit proces om. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers vriendelijk en gastvrij zijn.
Onze uitvaartverzorgers stellen samen met ons hele team alles in het werk om de juiste begeleiding te geven aan u als nabestaande, op maat gesneden, waarbij de leefomstandigheden en wensen van de overledene en u centraal staan. Wij bieden de mogelijkheid van een traditionele uitvaart tot een eigentijdse, persoonlijke uitvaart.

De Groof uitvaartverzorging en crematorium ‘t Laar zijn kleinschalig. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich thuis voelen en vrij voelen om zichzelf te zijn. Wij geven onze gasten graag het gevoel dat ze de tijd en de ruimte krijgen die zij nodig hebben. Luisteren, aansluiten en oprechte interesse vinden wij onmisbaar in de contacten met de nabestaanden.

De medewerkers van De Groof uitvaartverzorging en crematorium ‘t Laar hebben oog voor alle nabestaanden. Vanuit die visie is er ook aandacht voor de kinderen en, als dat gewenst is, bieden wij hierin de ouders ondersteuning.
De diensten van De Groof uitvaartverzorging en crematorium ‘t Laar zijn laagdrempelig en daarmee toegankelijk voor iedereen.

Tema uitvaartverzorgers De Groof