Crematorium t laar

Bereikbaar op

SKU Keurmerk

De Groof uitvaartverzorging beschikt over het keurmerk SKU. Hierdoor krijgt u gegarandeerd betrouwbare zorg. Onze medewerkers zijn zorgzaam en professioneel. We zijn transparant in de kosten en staan garant voor een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. U kunt bij ons rekenen op de 6 zekerheden die het keurmerk vereist.

 

De 6 zekerheden van het SKU

– Heldere afspraken over de uitvoering
– Transparante kostenbegroting
– Goede organisatie van de uitvaart
– Bekwaam personeel
– Doelmatige klachtenafhandeling
– Jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek

Doel van het keurmerk

Het Keurmerk Uitvaartzorg is in december 2006 in het leven geroepen om de uitvaartbranche in Nederland te stimuleren om nog transparanter en betrouwbaarder te zijn. Het Keurmerk biedt u de zekerheid dat u voor een uitvaartonderneming met een uitstekende dienstverlening kiest.

De juiste keuze

Het aanbod aan uitvaartondernemingen is groot en divers. Waar moet u op letten als u een keuze maakt? Het Keurmerk Uitvaartzorg helpt u hierbij. Uitvaartondernemingen met dit Keurmerk bieden namelijk zonder uitzondering hoge kwaliteit. Hun uitvaartverzorgers begeleiden u op een deskundige, betrouwbare en transparante manier.

Toch een klacht?

Heeft u onverhoopt toch een klacht over de verzorging van de uitvaart? Bespreek uw klacht dan eerst met de uitvaartverzorger. Komt u er samen niet uit, dan kunt u de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen inschakelen.